ΙΣΤΟΡΙΑ

Η αγάπη μας για την ανάβαση έχει κάνει το όνομά μας συνώνυμο με τη μοτοσυκλέτα.
Εδώ και 60 χρόνια χιλιάδες Έλληνες αναβάτες εμπιστεύονται την εμπειρία μας επάνω στη μοτοσυκλέτα, την ανάβαση και οτιδήποτε σχετικό.

Το 1955 ο Βασίλειος Γκουντούφας ίδρυσε ένα από τα πρώτα συνεργεία στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή. Οι γιοί του, Δημήτρης και Νίκος, γεννημένοι αναβάτες, από την ηλικία των 16 ξεχώρισαν για την ικανότητά τους, η οποία τους ανάδειξε ως δύο από τους σημαντικότερους Έλληνες αναβάτες, με κορυφαίο τον Νίκο, ο οποίος κατέχει τις περισσότερες διακρίσεις από κάθε άλλο Έλληνα αναβάτη, εν ενεργεία και μη, μέχρι και σήμερα.

Το 1969, η οικογένειά μας άνοιξε την πρώτη έκθεση  μοτοσυκλετών στην Ελλάδα, στην οδό Μιχαλακοπούλου, με κύρια ενασχόληση την πώληση ιαπωνικών μοτοσυκλετών και από τότε έγινε σημείο αναφοράς για την αγορά μοτοσυκλέτας, εξυπηρετώντας χιλιάδες ευχαριστημένους Έλληνες αναβάτες.

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1980, μέσα από την εταιρεία μας, Δημήτρης Γκουντούφας IKE, επικεντρωθήκαμε στην εισαγωγή και χονδρική πώληση μοτοσυκλετών, τρίτροχων οχημάτων παντός εδάφους και αξεσουάρ κορυφαίων οίκων του κλάδου, γνωρίζοντας ανάλογη επιτυχία, καθώς ξεχωρίσαμε για την καινοτομία, τη συνέπεια, την αγάπη μας για τις μηχανές και το ενδιαφέρον μας για τους αναβάτες.

Από τις αρχές του 2018, έχουμε αναλάβει αποκλειστικά την εισαγωγή και διανομή της ιστορικής ιταλικής μάρκας FB Mondial, η οποία έχει καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες μοτοσυκλετών όλων των εποχών. Ο ξεχωριστός σχεδιασμός, οι επιδόσεις και οι τεχνολογικές  καινοτομίες επάνω στη λειτουργεία και την αποδοτικότητα των κινητήρων FB Mondial έχουν διαμορφώσει τα σημερινά standard στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Από την επανίδρυση της μάρκας, το 2014, κεντρικός της στόχος είναι η επανάκτηση της κορυφής.

Σήμερα έχουμε εξελιχθεί στην πλέον εξιδεικευμένη εταιρεία της χώρας, στην εισαγωγή και πώληση οχημάτων και αξεσουάρ ATV,οχημάτων παντός εδάφους. Παράλληλα, έχοντας διαρκώς κατά νου τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής, συνεχίζουμε την προώθηση μοτοσυκλετών, οι οποίες δεν προσφέρουν απλά λύσεις για τη μετακίνηση, αλλά κάνουν κάθε διαδρομή με τη μηχανή μίια ευχάριστη καθημερινή εμπειρία για κάθε τύπο αναβάτη. Από το 2003 είμαστε οι επίσημοι αντιπρόσωποι της AEON MOTORS και πλέον και της Ιταλικής FB MONDIAL.

       

CONTACT INFO

 
Δ. ΓΚΟΥΝΤΟΥΦΑΣ ΙΚΕ
Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι
Ελλάδος FB MONDIAL
και AEON.

 
Λ. Μεσογείων 527
Αγία Παρασκευή, Αθήνα 15343
210 60 00 711, 210 60 10 070
210 60 13 528
gountoufas@hotmail.com