ΙΣΤΟΡΙΑ

Η αγάπη μας για την ανάβαση έχει κάνει το όνομά μας συνώνυμο με τη μοτοσυκλέτα.
Εδώ και 60 χρόνια χιλιάδες Έλληνες αναβάτες εμπιστεύονται την εμπειρία μας επάνω στη μοτοσυκλέτα, την ανάβαση και οτιδήποτε σχετικό.

Το 1955 ο Βασίλειος Γκουντούφας ίδρυσε ένα από τα πρώτα συνεργεία στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή. Οι γιοί του, Δημήτρης και Νίκος, γεννημένοι αναβάτες, από την ηλικία των 16 ξεχώρισαν για την ικανότητά τους, η οποία τους ανάδειξε ως δύο από τους σημαντικότερους Έλληνες αναβάτες, με κορυφαίο τον Νίκο, ο οποίος κατέχει τις περισσότερες διακρίσεις από κάθε άλλο Έλληνα αναβάτη, εν ενεργεία και μη, μέχρι και σήμερα.

Το 1969, η οικογένειά μας άνοιξε την πρώτη έκθεση  μοτοσυκλετών στην Ελλάδα, στην οδό Μιχαλακοπούλου, με κύρια ενασχόληση την πώληση ιαπωνικών μοτοσυκλετών και από τότε έγινε σημείο αναφοράς για την αγορά μοτοσυκλέτας, εξυπηρετώντας χιλιάδες ευχαριστημένους Έλληνες αναβάτες.

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1980, μέσα από την εταιρεία μας, Δημήτρης Γκουντούφας IKE, επικεντρωθήκαμε στην εισαγωγή και χονδρική πώληση μοτοσυκλετών, τρίτροχων οχημάτων παντός εδάφους και αξεσουάρ κορυφαίων οίκων του κλάδου, γνωρίζοντας ανάλογη επιτυχία, καθώς ξεχωρίσαμε για την καινοτομία, τη συνέπεια, την αγάπη μας για τις μηχανές και το ενδιαφέρον μας για τους αναβάτες.

Σήμερα έχουμε εξελιχθεί στην πλέον εξειδικευμένη εταιρεία της χώρας, στην εισαγωγή και πώληση οχημάτων και αξεσουάρ ATV, οχημάτων παντός εδάφους. Από το 2003 είμαστε οι επίσημοι αντιπρόσωποι της ΑΕΟΝ MOTORS.

       

CONTACT INFO

 
Δ. ΓΚΟΥΝΤΟΥΦΑΣ ΙΚΕ
Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι
Ελλάδος AEON.

 
Λ. Μεσογείων 527
Αγία Παρασκευή, Αθήνα 15343
210 60 00 711, 210 60 10 070
210 60 13 528
gountoufas@hotmail.com